Tässä mennään nyt, eli vähän jo sisustustakin… Eikä aikaa mennyt talon saamisesta kuin puoli vuotta... Kaamea tahti vai mitä? Tällainen harrastaja olen, välillä voi olla pitkiäkin taukoja. Aikomuksenani onkin, että jos(/kun) noita taukoja tulee,  päivittelen blogiani sitten muilla höpötyksilläni :)

1365007.jpg
Ensimmäisenä sisustetut huoneet nukkekodissani ovat ullakkokerroksessa sijaitsevat makuuhuone sekä kylpyhuone. Näissä huoneissa ei ole sähkövalaistusta lainkaan. Sen voin toki lisätä sitten myöhemminkin, jos siltä alkaa tuntumaan.

Makuuhuoneen kalusteet ovat Piirongista (sängystä katkaisin jalkopään pylväät). Sängyllä vetää tirsoja pieni musta kissa, jonka 12vuotias elävä kaksoisolento meillä on :).

1365013.jpg

peilipöydällä on Reutterin ihanaisia kampauspöytätarvikkeita:

1365023.jpg

Paljon pitää vielä makuuhuoneeseenkin tehdä: tauluja, vuodevaatteita, vaatteita, hatturasioita, matkalaukkua... jne

....

Kylpyhuone jäi liiankin pieneksi, kun varasin makuuhuoneelle niin paljon tilaa ullakolta.

1365024.jpg
 


Kylppärissä on muutamia Huuto.netistä hankkimiani juttuja: vaaleanpunainen kylpypyyhe. ammeen hanasta roikkuva saippua, vihreä (liian iso) matto, wc-paperiteline, helmistä tehty pullo sekä selänpesin :) Olenko kenties addiktoitunut Huuto.nettiin...? (Kylläpä häiritsee kuvassa, kun on tuo allas noin vino. Yritin siitä oikoa tuota toista hanaakin, mutta on niin tiukasti liimattu, ettei inahtanutkaan.)

1365026.jpg

Kylpyhuone kaipaa vielä lisää pikkutavaraa ja paria seinähyllä.  Sopivampi mattokin pitää väsätä.
....

Vielä ne kattolistat odottavat, että uskaltaisin alkaa niitä säätämään paikoilleen. Mutta kun ei edelleenkään ole sitä sahaa ja jiirilaatikkoa. Seliseli.