Koneestamme mennä tussahti sitten perjantai-iltana näytönohjain, josta syystä vasta nyt pääsen "raportoimaan" Pikkurouvien lauantaisesta kerhotapaamisesta. Aiheena oli massat ja iltapäivän suosikiksi nousi piparitalon teko, eli Rouvat ovat jo päässeet vähän joulutunnelmaan! Vuokko oli löytänyt pepparskakkutalon ohjeen norjalaisesta nukkekotilehdestä. Minä väkersin kerhossa vain talon osat  ja muutaman namusen. Loppuajan lorvailin ja rötväilin kahvia juoden :D Meneehän se kerhoaika niinkin!

2002351.jpg

Kotiinpäästyäni sitten kokosin talon. Koristeluun käytin reiättömiä helmiä ja tekemiäni lakuja. Sokerikuorrutetta esittää niinkin romanttiset aineet kuin Maalarin valkolakka ja yleisliima. :)

Talon voi toki myös sähköistää. Käyttämäni lamppu on vain liian kirkas, sillä näyttää vähän siltä, kuin piparitalossa tapahtuisi yliluonnolllisia...!

2002360.jpg

Swappiaiheena oli astiat. Minä tein neljä "korkintiiviste-ruokalautasta" sekä saman verran leipälautasia. Taisivat mennä arvonnassa Vuokolle. Kuvassa oleva muratti meni Chrisselle ns. YYA-lahjana :)

2002372.jpg

Itse sain Auliinan tekemät lautaset (melkein samanlaiset, kuin ne minun tekemäni!:)) sekä tuunattavaksi kaksi kulhoa.

2003813.jpg

Tässä vielä swappiin osallistuneiden askartelut kenossa yhteiskuvassa.
Ylävasemmalta: minun lautaset, Nannan sininen setti, Tuulian tarjotin, Vuokon lila setti, Chrissen astiat ja  Auliinan astiasto.

2002384.jpgEnsi lauantaina käymmekin sitten Rouvien kanssa Peekaan kangaspuodissa shoppailemassa, jep jep! :)