"Pienoisia" vihjailuja on tullut suunnalta, jos toiseltakin, että blogiakin vois päivittää. Öhöm... Antekee anteeksi hiljaiseloni! Muttakun mittään en oo nukkikseen teheny!

Lauantaina kävin kerhossa muka kenkiä vääntämässä. Tuloksena oli kaksi paritonta wannabe-miesten kenkää. Kuvia mokomista en edes kehtaa ottaa! No, pääasiahan on, että oli hauskaa!

Kerhosta poistuessa otin kuvan meidän rouwain yhteisprojektista. Tämä nukkis seisoo meille tilat tarjoavien päivä- ja lastenkodin eteisaulassa ilahduttamassa niin pieniä kuin isoja ihmisiä. Hommaahan tuon talon sisustamisessa on vaikka muille jakaa mutta onneksi siihen ei ole aikarajaa. :) Väliaikaisena täytteenä nukketalossa on Tuulian ja Liimanäpin tekemiä mainioita bokseja.

1242032815_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

..............

Ja sitten ihan muuta, kuin nukkisjuttua.

Ensiksi Susan Boyle. Kyseinen mimmi vahvistaa sanonnan: "Ei ole koiraa karvoihin katsominen"! Klikkaappas vaikka tätä (kesto n.7 min.):

Sama nainen muuten kieltäytyi vast ikään kohteliaasti Barack Obaman päivälliskutsusta. (Tässä vielä lisää Susanin ääninäytettä.)

..

Toiseksi Judson Laipplyn Evolution of dancet sekä videolinkit niihin.

Jos tympii ja ahistaa (vaikka laiskat bloggaajat;)), tämän (6min) sekä tämän (4.10min) katsominen voivat helpostikin nostaa suupieliä ylöspäin! ;)

Hauskaa kevättä!