Iskihän se tauti minuunkin, itseasiassa kohta edellisen kirjoituksen jälkeen... yök. Eiliseen asti on ollut tosi karsea olo. Mineilyt (ja kaikki muukin) on siis jäänyt , kun sairaana olen vielä sairaampia lapsia hoidellut. Mutta nyt ollaan (kait) koko sakki kunnossa ja tänään ihana äitini haki vanhimmat muksut "päivähoitoon", niin mikäs tässä on kaksin olla kaksi-vuotiaan hurmurin kanssa :)

Eilen olon kohennuttua piti heti päästä mineilemään! Ensin tein huomiseen kerhoswappiin jotain, mutta siitä sitten myöhemmin...

Joskus viikko sitten -en nyt muista tarkkaan- tein isohkon valkoisen korin, pienen korin, jonka maalasin ruskeaksi sekä mattopiiskan (mallin katsoin Bilteman kuvastosta:)). Mattopiiskaan en ollut kovin tyytyväinen, kun en oikein osannut päättää, miten varsi kuuluisi tehdä.
Kävi sitten niin, että punokseni sattuivat jäämään keittiön pöydälle ja eiköhän meidän kaks-v. tahmatassu ollut väännellyt ison korin ja mattopiiskan solmuun :) Valkea korikaan ei ole enää niin valkea... Aika hyvin sain ne kuitenkin oiottua.

Eilen illalla sitten punoin pienen vihreän korin ja uuden mattopiiskan.

Ja tässä ne nyt kaikki ovat, Prinssi Tahmatassun kourissa kovia kokeneet sekä eilen illalla punomani jutut, isompi piiska on siis se vanha:
1414755.jpg